Uncategorized

Velkommen til min blogg

Hei

Jeg heter LinnLinnea og jobber på Gevir Grünerløkka og Gevir EGER. Der jobber jeg som frisør, makeup artist og personalansvarlig. Utenom det er jeg representert av Stylemanagment hvor jeg er freelancer og jobber som hårstylist og makeup artist.

Jeg er vel en av de som er gift med jobben og elsker deg jeg gjør. Jeg får møte så mange inspirerende og kjekke mennesker, hverdag jobber jeg med å få noen til å føle seg bedre. Det kan være alt fra å gi noen en god hodebunnsmassasje, veilede de til en lettere hårdag eller gi de tips til å legge en enkel makeup. På veien kommer jeg over masse produkter og kan vel si at jeg er en product junkie, her på bloggen vil jeg dele mine tips og triks.

Jeg vil legge ut inspirasjon og vise jobber jeg gjør. Noen skrivefeil må dere regne med, for det er jo hår og makeup jeg jobber med. Håper du legger igjen en kommentar om du lurer på noe eller har noen ønsker på hva jeg skal skrive om.

-LinnLinnea

10 Kommentarer
Neste innlegg
19/02/2015

10 Kommentarer

 • Merethe næss

  gleder meg til å følge deg

 • Mari

  Hurra – ny yndlingsblogg! <3

 • Martine

  Jippi, du e superflink, blir garantert den beste bloggen 🙂

 • Tina

  Gratulerer!
  Skal bli en glede å følge deg, også her

 • Linda

  Så spennende,har alltid vært opptatt av hår og sminke.Men særlig hår,har alltid vært nøye hva jeg bruker i håret.Kjekt me tips.Hadde vært kjekt me tips hva jeg skal gjøre me håret @Linnlinnea.

Legg igjen en kommentar

Relaterte innlegg