Close

Oribe- Serene Scalp

Når jeg var på sist team samling med det internasjonale teamet til Oribe i NYC fikk vi prøve den nye hodebunns serien til Oribe som lanseres snart i Norge. Serene scalp er serien for deg som har irritert eller tørr hodebunn/flass. Serien består av: Shampoo,balsam og en leave-in treatment. Den roer ned hodebunnen og forhindrer flass. En irritert hodebunn har behov for produkter som lindrer og forebygger. Samtidig er det viktig at hodebunnen ikke blir strippet fra de naturlige fettstoffene. To av de naturlige ingrediensene som er med på å holde fuktigheten i hodebunnen oppe er appelsin og sitrusfrukt.

Denne serien har jeg ventet på da jeg er hun som alltid klør lett av produkter. Hodebunnen min føles mykere og sunnere. Jeg er mindre tørr og områdene hvor jeg er mest irritert er mye roligere og hodebunnen føles mer balansert. Salisylsyre er med på å exfolierer forsiktig i hodebunnen for å fjerne flass/tørrhet. Blåbær og lønnesirup er med å gi den lindrende effekten.

Serene Scalp Soothing Leave-On Treatment er en leav-in treatment til hodebunnen. Den er enkel å påføre og du får en kjølende effekt. Den trekker rask inn i hodebunnen og du kan bruke den der det trengs mest eller i hele hodebunnen. Hodebunnen føles balansert og ren.

Produktene er ikke testet på dyr, inneholder ikke parabener, sulfater eller natriumklorid. Er trygg å bruke på et farget hår. Gleder meg til produktene kommer til Norge i slutten av April <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *