Hei,

Så hyggelig at du titter innom min blogg. Håper du finner inspirasjon og noen tips til din hverdag.

Litt om meg:

Jeg flyttet til Oslo i 2009 og begynte å blogge under navnet LinnLinnea, et navn som har fulgt meg siden. Egentlig heter jeg kun Linn og kommer fra en by i Ryfylke. Helt fra jeg var liten drømte jeg om å bli hårstylist og makeup-artist.

Med svennebrevet i kofferten startet jeg på Art Complexion makeup-skole i hovedstaden samme år som jeg startet bloggen. Gjennom skolen møtte jeg Gevir-gründer Agnes Gulbrandsen. Hun fortalte om måten hun jobbet på og salongen hun skulle starte; en livsstil jeg drømte om å leve. Jeg søkte jobb hos henne, fikk ja, og har jobbet hos Gevir fra dag 1.

I dag er jeg partner i salongen og lever ut drømmen som makeup-artist. Daglig møter jeg ekstremt mange flinke og inspirerende mennesker og leker med farger, skjønnhet og mote. Jeg er blitt en del av Oribe sitt Europa-team og reiser jevlig til USA og København for utdanning i merkevaren. Jeg har egen agent, får jobbe med de flotteste magasinene og er utrolig takknemlig for alt jeg har opplevd så langt. Min lidenskap om jobben min og produkter jeg elsker vil jeg dele gjennom denne bloggen. Her vil dere få høre både erfaringer, anbefalinger og inspirasjon. Mine tema på bloggen vil være:

-Styling og jobber som jeg gjør – Beauty og hår – Filmsnutter med inspirasjon -Interiør

Journalist er jeg ikke,så litt skrivefeil får dere tåle <3 Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på eller noe du vil jeg skal skrive om.

 

-LinnLinnea