Beauty tips

Er du flink til å beskytte deg?

Mange av oss er flinke til å bruke solkrem når det er sommer og sol, men dropper den når temperaturen faller. Hvorfor det? Solen skinner jo også utover høsten og vinteren? Solen er kanskje ikke like sterk, men den er fortsatt skadelig.

Skader solen kan gi er; slapp hud, rynker, pigmentflekker og i værste fall hudkreft bare for å nevne noen. Det er derfor alltid lettere å forebygge dette med et lag solbeskyttelse i morgenrutinen, enn å behandle solskadet hud i senere alder.

Solbeskyttelse kommer i mange varianter, så du kan få en som passer perfekt til deg, enten du har den på som egen krem, i dagkremen eller i foundationen.

Ofte står det at foundation kan ha et lag med solbeskyttelse,men jeg sikrer meg alltid med et tynt lag under dagkremen min først. Akkurat nå er det Glossier invisible shield med fator 35 som er min favoritt. Den legger seg som en tynn hinne på huden og er ikke fet. Husk om du ikke beskytter huden din nå,så får du negative virkninger senere. Gjør det til en del av rutinene din og alltid gi huden din beskyttelse. 

 

Ingen kommentarer
Forrige innlegg
21/11/2017
Neste innlegg
21/11/2017

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Relaterte innlegg