Close

cute travel products

IMG_5073

foto: LinnLinnea

Nå når jeg er i Hong Kong er målet mitt å ha full koffert med tilbake,så mye av produktene mine pakket jeg i små travel sizes. Som dere skjønner er jeg produkt junkie, og jeg syns alltid det er vanskelig å velge hva jeg skal ta med meg.

Så her er noen favoritter:

  • bumble and bumble thickening hairspray (fra venstre): lett fin volum spray som jeg påfører i fuktig hår fra rot til spiss.
  • aesop body balm: den lukter deilig og trekker godt inn i huden. Huden blir soft og myk.
  • opi nail polish remover: Perfekt størrelse og fjerne fargen lett.
  • oribe dry texturizing spray: Denne gir masse fin textur og volum til håret. Perfekt både når jeg har håret opp og ned.
  • shu uemura essence absolue oil for body and hair: To i en. En av mine favoritt oljer. Trekker fint inn i huden og håret.
  • aespo body clenser: Deilig dusjsåpe med deilig duft. Den skummer perfekt opp på huden og du får en deilig ren følese.
  • oribe superfine hair spray: Jeg må ha litt kontroll på alle små håra,men liker ikke når det blir for stivt. Så en runde med denne er perfekt.
  • kérastase nutritive nectar thermique: Varme beskyttelse og fukt. Dette er det produktet som har følgt meg lengst siden jeg startet som frisør. ILOVE! Den aktiveres når jeg bruker føner på håret. Så det er en fin base til håret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *